dimarts, 26 de març del 2013

Joan Panisello participa en la 3ª Biennal d’Art a Corbera d’Ebre


Per tercera vegada, i com una nova proposta artística, s’organitza la Biennal d'Art al Poble Vell de Corbera. Una trentena d'artistes de Catalunya, Galícia i diversos països del món (Romania, França, República Dominicana, Illa de Granada...) exposen les seues obres des del dia 23 de març fins al dia 2 de juny d'aquest any a l’esplèndid marc de l’església del Poble Vell de Corbera d'Ebre  semi destruïda a la Batalla de l’Ebre, l’estiu de 1938.
Com cada any el tema general de les obres són els drets humans i aquest any, d'una forma molt especial, està dedicada a reivindicar el dret universal a una habitatge per a tots els ciutadans.


Tres obres presentades per Joan Panisello:

1.- El títol és: ¨LES CLASSES SOCIALS ESTAN CADA DIA MÉS ALLUNYADES" o el que és el mateix: Els pobres són cada cop més pobres i els rics són cada cop més rics...Les tres mans en ceràmica representen els molts i moltes que intenten trepar per aconseguir un treball, un menjuc per posar-se a la boca, una vivenda... mentre que els objectes de la part superior representen les persones que, tenint un alt poder adquisitiu, es desentenen del problema des altres, passen del sofriment aliè, estan en una altra galàxia...DEPRIMENT!!!

2 i 3.-  Fotografia i collage reivindicatius del dret universal a una habitatge per a tots els ciutadans.

Fotos del dia de la inauguració oficial.