divendres, 28 de setembre del 2012

Joan Panisello a RevistArt


Les dues exposicions de ceràmica RAKÚ fetes a Tortosa i Amposta al maig i al desembre del 2011 amb el títol: “TRESORS DEL BOSC” han estat comentades a la revista nacional d’art REVISTART
Números 154 i 159


dimarts, 25 de setembre del 2012

L’Informatiu Jesusenc resumeix les darreres activitats d’en Joan Panisello

La revista trimestral Informatiu Jesusenc, fa un resum des les activitats artístiques d’en Joan des que es va jubilar de l’ensenyament.
El cert és que sense l’obligació de estar pendent del rellotge i organitzant-se un la vida amb coses que li agraden, la jubilació és tot un gran regal...per descomptat si la salut t’acompanya. 



dijous, 20 de setembre del 2012

L'ESTEL comenta l'exposició al centre Terracota de La Galera

La revista l’ESTEL, de la mà del seu director, el Sr. Conrad Duran, comenta l’exposició organitzada pel Taller Cinta Dalmau, de Tortosa, al Centre TERRACOTA de La Galera. 
Joan Panisello, Miquel Patton i Xavi Pino mostren les seues obres de ceràmica, pintura i escultura.


dimecres, 19 de setembre del 2012

Revista digital de l’ACC (Associació de Ceramistes de Catalunya)

Fent clic AQUÍ podreu veure la interessant plana de la revista digital de l’ACC comentant l’exposició triple de Joan Panisello, Miquel Paton i Xavi Pino, a TERRACOTA, el Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera. 



ART CAMP 2010, “COLORS PER AL PLANETA”, al Tingaldo 1 de Tarragona

El Sr. Xavier Giner, Director de la revista mensual AKTUAL3, publica el comentari referent a l’exposició de les obres de l’ART CAMP 2010 fetes a Ordino, Andorra, amb artistes dels 5 continents. 
La coordinació de l’exposició que s’ha fet a Tarragona ha estat coordinada pel ceramista Joan Panisello, que també va participar en aquesta experiència ART CAMP 2010


dimarts, 18 de setembre del 2012

Bibliografia: Joan Panisello surt en dos nous llibres

Aquest estiu 2012 han aparegut dos nous llibres que comenten la persona, l’obra o el treball d’en Joan Panisello. El primer ha estat a Romania, lloc on Panisello ha participat en tres ART CAMP.

L'autora és la Sra. Fenia Driva i el títol: "CALIMANESTI, CACIULATA, COZIA", guia històrica, cultural i turística. Editura Silviana, Râmnicu Vâlcea.


El segon llibre s’ha editat al seu poble, Jesús, lloc on va néixer i ha viscut des de sempre. Els coordinadors de l’obra que porta per títol: "JESÚS" i publicada per Onada Edicions, han estat Mònica Montserrat Grau i Vicent Pellicer Ollés