diumenge, 28 d’agost del 2011

l’ESTEL. Joan Panisello. Nou ART CAMP a Romania


La revista quinzenal l’ESTEL comenta l’estada de Joan Panisello a Romania, amb motiu de la “TABARA INTERNATIONALE VLAICU IONESCU 2011” a Calimanesti.
Igualment a la secció LA VOLTA AL MÓN AMB L’ESTEL, publica una foto de l’Alcalde de Calimanesti amb el ceramista, aprofitant l’estada a Horezu, la capital romanesa de la ceràmica popular.
Aquesta activitat ha comtat amb el suport de l'Institut Ramon Llull
Logo IRL


Aquesta activitat ha comtat amb el suport de l'Institut Ramon Llull
Logo IRL

dimarts, 23 d’agost del 2011

Tercer aniversari d’aquest blog www.panisello.net/blog

Encara recordo el front que em feia estrenar un bloc. També recordo l’interès que tenia aquest tema a nivell artístic. El nostre fill, Moisès, em posava el tema en safata de plata per a que m’animés i demà, dia 24 d’agost de 2011 farà tres anys que vaig escriure les dues primeres línies. Era suficient per a donar el tret de sortida. Diversos fets que van ocórrer la setmana següent, i que conto al mateix bloc, em van treure la por del tot i em van posar les bateries “a tope”. Avui celebro, amb molt de gust, aquella decisió de fa tres anys i agraeixo novament al meu fill Moisès tots els molts consells que em dona sovint. Com a mestre i com a pare és molt bonic ensenyar i donar als altres el que sabem, però resulta molt gratificant també, rebre ensenyances i consells d’aquells als que temps enrere nosaltres formàvem.

A nivell de resum podem dir que en tres anys:
Hem penjat 161 noticies (més de 50 cada any)
Es poden veure unes 2.000 fotos.
Hem rebut unes 11.000 visites. (Més de 3600 cada any. Unes 10 al dia)
Curiosament i a nivell de visites, després d’Espanya segueixen Argentina, Romania, Andorra, França, EEUU...com a nacions que més ens han visitat, just els llocs on hem assistit com a invitats d’honor o a participar en Biennals, ART CAMP, tàbares, concursos, workshops...

Resumint:
Gràcies a tota la gent que ens ha visitat alguna vegada.
Gràcies també als que en algun moment han donat la seua opinió.
Gràcies a les organitzacions, entitats, institucions, fundacions, associacions... que han confiat en la meua obra i en la meua persona, invitant-me a participar en importants esdeveniments internacionals.
Gràcies als que m’heu facilitat dades, fotos, catàlegs, informacions...

diumenge, 7 d’agost del 2011

REVISTART publica un comentari sobre l’obra d’en Joan Panisello

La revista de les arts, REVISTART, editada a Barcelona, publica un comentari de l’exposició TRESORS DEL BOSC que va tenir Joan Panisello a la Galeria del Quadre de Tortosa els mesos d’abril i maig de 2011.