dilluns, 5 de setembre del 2011

Exposició “25 anys de l’ACC” a Tortosa

Informació de la inauguració a la web GAL ART




Informació de la inauguració a la web GAL ART

El dilluns dia 5 de setembre, i a pocs metres de les vores del riu que dona nom a la nostra península, ha estat inaugurada al Museu de l’Ebre de Tortosa l’exposició itinerant commemorativa dels 25 anys de l’ACC, Associació de Ceramistes de Catalunya. Ha obert els parlaments el seu Director, Sr. Joan Antoni Blanc, celebrant poder acollir aquesta extraordinària mostra representativa de la ceràmica actual que es fa a Catalunya. També ha fet constar que el Museu de l’Ebre també compleix 25 anys. El ceramista jesusenc i soci fundador de l’ACC, Joan Panisello, ha explicat breuement els passos fets per a que Tortosa acollís aquesta exposició. El president de l’Associació, Sr. Claudi de José ha fet un breu resum del que han estat els 25 anys de l’ACC. La Teresa Gironés, expresidenta i actual coordinadora d’exposicions ha ampliat detalls històrics de l’Associació. Ha tancat els parlaments el Sr. Joaquim del Pino, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, que ha celebrat que una exposició d’aquest nivell puga romandre gairebé dos mesos a la nostra ciutat.
La planta baixa i el primer pis del Museu de l’Ebre estan ocupades per les Obres del 65 ceramistes que participen en aquesta mostra. Amb anterioritat han visitat el Castell Palau de la Bisbal d’Empordà (Girona) i el Saló de Pedra de l’antic Ajuntament d’Argentona (Barcelona). Acabada l’estada de les obres a Tortosa, aniran al Museu de Lleida Diocesà i Comarcal.
El públic assistent va gaudir d’una exposició extraordinària, fent constar tant la quantitat com la qualitat de les obres exposades. Des del primer moment ja es van programar visites col·lectives per part dels directius de les Escoles de Ceràmica assistents a la inauguració.

ALGUNES FOTOS DE L'EXPOSICIÓ I DE LA INAUGURACIÓ I TAMBÉ











FENT CLIC AQUÍ PODEU VEURE UN NOU ÀLBUM AMB 32 NOVES FOTOS DE L'EXPOSICIÓ

RETALLS DE PREMSA

Primera Informació digital a la web GAL ART

Segona Informació digital a la web GAL ART