dimarts, 14 de juny del 2011

Trobada d’Artistes i Escriptors a Amposta

Novament aquest any, concretament el dia 21 de maig, i com sempre de la mà de l’activista cultural ebrenc i amic personal, Sr. Robert Rallo, hem celebrat la nova trobada d’artistes i escriptors en un ambient distès, relaxat, cordial...com cada any. D'entrada, rebuda, esmorzar i salutacions a l'Ajuntament d'Amposta.

Poc després, un magnífic guia, el jove Cabrera, ens ha informat al llarg del viatge i de cada indret que hem visitat, de tots els detalls que ens calia saber. Ullals de Baltasar, el nou pont sobre l’Ebre, entre Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, la bassa de la Tancada, El Trabucador, El poble Nou, l’Encanyissada, canals, sèquies, desguassos...

Magnífic dinar a Ca’n Paquita del Poble Nou del Delta, una escultura, record cedit per l’escultor i amic Emili Bonet, comiat al nou bar Versalles d’Amposta, digne de veure.

La regidora de Cultura, Sra. Mª del Mar Panisello ens ha donat pel matí la benvinguda a la sala de plens de l’Ajuntament d’Amposta i l’adéu a l’hora del comiat. Bonic detall.

Gràcies, Robert Rallo, per oferir-nos un cop més un dia com aquest. Llàstima que per massa demanda de places, no tothom ha pogut assistir a la festa. Esperem tornar-hi l’any proper.

Més informació a la web de la revista Gal-Art