divendres, 27 d’agost del 2010

Ra-kú 2010 a AKTUAL 3

La revista mensual “AKTUAL 3” fa un comentari de la darrera sessió de cuites de ra-kú de l’estiu 2010.

dijous, 26 d’agost del 2010

Dosier de prensa ART CAMP 2010 (2ª parte)

Nuevamente añadimos comentarios de prensa referentes al ART CAMP 2010.







dimarts, 24 d’agost del 2010

Més tardes de Ra-kú

Acabem de rebre noves fotos i vídeos de les passades tardes en les que coíem ra-kú.
Avui podeu veure el treball fet per la família Bertomeu Castells de Deltebre. El pare, Josep Carles i els fills Ferran i Carla en són els autors. Tots els treballs parlen per si sols. Gaudiu dels mateixos. Són una magnífica mostra del que aquests amics van fer en les diverses tardes que ens van acompanyar.

A continuació podeu veure el vídeo de 35 minuts.

Sessió de ra-kú 11-8-2009 from jcbertomeu on Vimeo.

Imatges de la sessió de Ceràmica Raku gravades a casa del Ceramista Joan Panisello , a Jesús-Tortosa (Tarragona) , que es va fer el dia 11 d'Agost del 2009.


A continuació teniu les fotos.











dimarts, 17 d’agost del 2010

L’estel comenta l’ART CAMP 2010

La revista quinzenal l’Estel, amb 20.000 exemplars de tirada, comenta, com ja va fer en l’anterior edició, l’ART CAMP 2010 a Ordino, Andorra, organitzat novament per la UNESCO i amb el suport del Comú d’Ordino i la Fundació filantròpica BOMOSA.

dimarts, 3 d’agost del 2010

Domador de foc. Darrera cuita de ra-kú 2010

Marc Garcia, el jove estudiant ampostí que fa unes setmanes ens sorprenia amb unes fotos molt professionals, que ja varem penjar en aquest mateix bloc, en aquesta ocasió ens ha sorprès novament de forma altament positiva amb un vídeo que no arriba a tres minuts però amb una força, una tècnica i una creativitat que diuen molt en favor seu.
Li espera un gran futur a aquest estudiant de disseny, apassionat del que porta entre mans. Enhorabona Marc! Els teus treballs al nostre bloc són un regal per a nosaltres i per als que visitaran el nostre bloc a partir d’avui.


El domador del fuego - El arte del Rakú from Marc Delta on Vimeo.

Sesión de cerámica pirómana de estilo Rakú, protagonizada por el gran ceramista J. panisello. Fotos, producción y postproducción de Neko Berthereau



Cámara: Go pro! - Hero



Música: This fire - Franz Ferdinand