dilluns, 22 de desembre del 2008

Joan Panisello a la 9ª Biennal de Ceràmica Llatinoamericana

La revista mensual informatiu JESUSENC, editada al poble de Jesús, publica aquest mes de desembre la notícia de l'assistència i participació com a invitat d'honor de Joan Panisello, a la 9ª Biennal de Ceràmica Llatinoamericana celebrada a Cosquín, província de Córdoba (Argentina). Una conferència amb molta paricipació de la gent (més de 300 ceramistes) fou l'acte més important per al ceramista jesusenc.


divendres, 19 de desembre del 2008

Panisello, invitat d'honor a la 9ª Biennal de Ceràmica Llatinoamericana

La revista quincenal l'estel, publicava ahir, 18 de desembre, la notícia de l'assistència i participació activa, com a invitat d'honor, de Joan Panisello, a la 9ª Biennal de Ceràmica Llatinoamericana celebrada a Cosquín, província de Córdoba. Una conferència davant més de 300 ceramistes fou l'acte més important per a ell.

dilluns, 15 de desembre del 2008

Ceràmiques de Joan Panisello als Matins de TV3

Des del programa Els Matins de TV3, s’ha demanat a l’ACC (Associació de Ceramistes de Catalunya) obres d’alguns dels seus ceramistes associats per a ambientar l’espai on se celebra cada dia el programa Els Matins amb Josep Cuní. Les obres d'en Joan Panisello hi seran des del desembre 08 fins al febrer 09.

X





Joan Panisello, invitat d'honor a Argentina

El periòdic setmanal La Veu de l'EBRE, publicava el 28 de novembre la notícia de l'assistència, com a invitat d'honor, de Joan Panisello, a la 9ª Biennal de Ceràmica Llatinoamericana.